Com funciona?

¡Y NO ESTABA MUERTO, ESTABA DE QUINTOTAPA!

Sí, som els del QuintoTapa, l’AGT (l’associació que lluita perquè els nostres productes del Parc Agrari tornin a ser el top dels productes de proximitat del país), i tornem a aterrar als paladars per segon any consecutiu a Sant Just Desvern. Som constants en la nostra dèria que els productes més sexys del món protagonitzin les vostres dietes entre el 5 i el 22 de març. 

 

Pels que encara no coneixeu el QuintoTapa (que deureu ser pocs) us expliquem aquesta petita bogeria. Volem que els productes del Parc Agrari recorrin tots els bars i restaurants de la nostra ciutat en forma de tapa. I per què? Simple: tenim un producte de primera al costat de casa i uns restauradors de Champions League que segur que tornareu a visitar durant l’any, perquè ho fan de conya durant el QuintoTapa: són uns cracks rere els fogons amb un producte de primera que aixecarà la libido a més d’un.

 

I tot el que hi ha al voltant del QuintoTapa Sant Just Desvern és sexy. La seva gastronomia i també la ciutat que acull aquesta república gastronòmica: ens col·loca al mapa i ensenyem també una de les ciutats més molones de la perifèria de Barcelona. Amb el QuintoTapa no només fem ballar el paladar, sinó també el nostre territori. Coneixeu més la nostra ciutat i l’ensenyeu a aquells que no la coneixen.

Com Funciona?

  • 3€ Tapa de la casa + Quinto Alhambra  

  • 3,5€ amb tapa Km0 + Quinto Alhambra

  • Amb vi o refresc + suplement de 0,50€

Organitza:

Amb el suport

Patroncinadors

📽️ Abrera prepara una fira gastronòmica per recuperar la tradició del Porrons! Cuina catalana, música, exposicions… https://t.co/Q07Cni0FXO 18 hours ago