Participa i guanya premis

UN QUINTOTAPA AMB PREMIS!

El QuintoTapa està ple de bona gastronomia, però també de premis. No us talleu, desenvolupeu amb tota l’amplitud la gola, la vostra acció pecaminosa serà premiada. I si els restauradors s’ho curren, també tindran premi!

 

• Apropa’t a algun dels locals adherits al concurs i recull el teu Tapaport.

• Fes un QuintoTapa i demana que et segellin el full. Per cada tapa consumida, segell al canto! (2 tapes - 2 segells).

• Quan tinguis la butlleta plena de segells dels locals, directa a les bústies. Si vols que et truquem o t’enviem un correu electrònic per dir-te que has guanyat, no et deixis cap de les dades que et demanem. Capisci, bambinos i bambines?

TAPAPORT OR

• La tapa guanyadora serà triada entre els clients que consumeixin 4 tapes de 2 zones diferents de la ciutat, amb un total de 8 tapes.

• Comptabilitzarà cada tapa: si prens dues tapes en un bar seran 2 segells.

• El client que ompli el Tapaport Or del QuintoTapa del Prat optarà al premi d’un xec regal de 300 € amb productes d’Espigoladors al (una organització que lluita contra el malbaratament alimentari) i de Cuina Justa (que treballa amb productes sans, bons i pròxims, i donem feina a persones amb fragilitats mentals i en risc d’exclusió social).

• El client que ompli el Tapaport Or del QuintoTapa Cornellà optarà al premi d’un xec regal de 300 € en en compres als establiments adherits a “Cornellà Compra a casa”.

 

· El client que ompli el Tapaport Or optarà del QuintoTapa Sant Vicenç al premi d’un xec regal de 300 € en compres als establimients adherits a la Unió de Botiguers de Sant Vicenç dels Horts. 

 

•  La tapa guanyadora tindrà un reconeixement mitjançant un diploma acreditatiu i una campanya de comunicació

MILLOR CAMBRER/A

Guanyarà aquesta categoria el cambrer que més puntuació tingui a la butlleta de participació. El millor cambrer aconseguirà un magnífic pack de productes Moritz.

TAPA GASTRONÒMICA JOSEP LLADONOSA

Guanyarà aquesta categoria la tapa escollida per un jurat de gastrònoms que tastaran totes les tapes Km0 de la ruta de Sant Vicenç dels Horts. 

TAPAPORT ARGENT

• Per aconseguir el Tapaport Argent, has de consumir 2 tapes de 2 zones diferents de la ciutat, amb un total de 4 tapes.

• Comptabilitzarà cada tapa: si prens dues tapes en un bar seràn 2 segells.

• El client que ompli el Tapaport Argent optarà a un àpat per a 4 persones a la cervesseria de la Fàbrica Moritz Barcelona.

FOTO INSTAGRAM

La millor foto serà triada entre les millors imatges a Instagram amb #quintotapa i #quintotapapotablava #quintotapanky #quintotapasvh. El premi serà un àpat per a 2 persones a la cerveseria de la Fàbrica Moritz Barcelona.

🏃‍♂️🏃‍♀️ La @maratest30km ja està aquí! 🎉 📆 Avui a LaRicarda Carxofada Popular i bona teca de proximitat per a tot… https://t.co/zdEMw9eWzI 38 mins ago