Com funciona?

Al Prat i a Sant Vicenç!

Sant Vicenç dels Horts · El QuintoTapa torna per conquerir els cors de SantVi amb producte local

Sí, tornen els del QuintoTapa a Sant Vicenç dels Horts amb les mans plenes de tomàquets i pebrots per conquerir les vostres panxes amb bona gastronomia. L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) lluita perquè els productes de proximitat del Parc Agrari estiguin entre els millors valorats del país, i enguany repetim a Sant Vicenç dels Horts. A la ciutat s'ha fet molt bona feina gastronòmica amb projectes com el Tapes i Canyes, la cuina de Quaresma, la Fira de Nadal o les sessions de cuina en directe de La Mostra i la Festa Major d’Hivern.

 

Tornem per sumar-hi el nostre granet de sorra i fer més palesa la nostra dèria perquè els productes de proximitat siguin els protagonistes entre el 13 i el 30 de setembre.

 

Si encara no coneixeu el QuintoTapa, us expliquem aquesta petita bogeria. Volem que els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat recorrin els bars i restaurants de la ciutat en forma de tapa. I, per què? Senzill, tenim un producte de primera i uns restauradors i unes restauradores de primer nivell que, de ben segur, tornareu a visitar durant l’any, perquè ho fan genial! I perquè fer el QuintoTapa també es apostar per l’economia local i la sostenibilitat.

 

Tot el que hi ha al voltant del QuintoTapa Sant Vicenç és fantàstic: la gastronomia i la ciutat que acull aquesta república agrària que situa la nostra ciutat al mapa. Amb el QuintoTapa no només farem ballar el paladar, sinó també el nostre territori. És una oportunitat de conèixer més la nostra ciutat i presentar-la als convidats.

¡Y no estaba muerto, estaba de Quintotapa! 12a edició, ara Pota Blava!

El Pota Blava torna a atacar! És insaciable i el que més li agrada és formar part de la vostra dieta. Un producte top per a uns clients top. S’ha tornat a aliar amb l’AGT (l’associació que lluita pels productes del Parc Agrari del Baix Llobregat), i, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat, per fer del QuintoTapa Pota Blava una nova festa gastronòmica. L’au més sexy del món serà la protagonista entre l’11 d’octubre i l’1 de novembre de la ruta més important de Catalunya.

 

El Pota Blava és l’ànima i el cor del Parc Agrari. Per això se l’estimen tant els nostres restauradors: un producte de primera per a uns xefs de Champions League que, de ben segur, tornareu a visitar durant l’any! Uns cracs rere els fogons amb un producte amb IGP únic entre els seus.

 

A més de tenir el rei del corral com a protagonista dels fogons, la gastronomia i la ciutat que acull aquesta república agrària situa en el mapa la nostra vila, amb uns espais naturals i un Parc Agrari que són l’enveja de la comarca. Amb el QuintoTapa fem ballar el paladar i el territori. Una oportunitat de conèixer més el nostre municipi i presentar-lo als convidats.

Com Funciona?

  • 3€ Tapa de la casa + Quinto Alhambra o aigua

  • 3,5€ amb tapa Km0 + Quinto San Miguel o aigua

  • Amb vi DO Penedés o refresc + suplement de 0,50€

🐔Pollastres! Tenim el QuintoTapa PotaBlava on fire ✌🏼 😍 Més de 50 tapes amb el rei del corral del ParcAgrari… https://t.co/YhOnCWlv3a 20 mins ago