Producte

POTA BLAVA IS DIFERENT

Amb el distintiu d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP), és un animal com els pollastres d’abans, ben criats i naturals, amb una carn rica en proteïna i amb poc contingut en greixos. És un animal únic. El seu plomatge viu, una cresta amb 5 o 6 puntes, i unes cuixes sense plomes i allargades amb un color blau pissarrós; la seva criança a l’aire lliure, corrent amunt i avall del Delta del Llobregat, i una alimentació a base de productes naturals. El Consell Regulador de la IGP Pollastre i Capó del Prat certifica la seva criança natural. 

 

Tota aquesta criança aconsegueix resultats top a la cuina: els xefs poden treballar amb una carn fina i melosa, de gust i sabor persistents, rica en proteïnes i amb pocs greixos. Què fas llegint això en lloc de fer una queixalada a alguna de les tapes que surten a la guia que tens a les mans? 

 

...i tots els productes del Parc Agrari!

El Prat, amb una llarga tradició agrícola, és un dels 14 municipis del Parc Agrari: és un luxe tenir la ciutat envoltada de camps, que permeten tenir ben a prop els productes frescos que s’hi conreen i que podeu comprar qualsevol dissabte al Mercat de Pagès o a les agrobotigues de la ciutat i fer un consum de proximitat i responsable amb el medi ambient. Forma part del nostre patrimoni ecològic, paisatgístic i cultural.