
Pota Blava is diferent
Sí, el Pota Blava és diferent. Amb el segell d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP), és com els pollastres d’abans: criat a l’aire lliure, entre canals i camps del Delta del Llobregat, amb una alimentació natural i un ritme tranquil. El seu plomatge viu, la cresta amb cinc o sis puntes i les potes d’un blau pissarrós el fan inconfusible.
Aquesta criança respectuosa dona una carn fina, melosa i plena de sabor, que fa les delícies dels xefs i de tothom que busca gust de veritat. El Consell Regulador de la IGP Pollastre i Capó del Prat en garanteix la qualitat, però el millor segell és la cara de qui el tasta per primer cop.
El Pota Blava no només s’explica, es viu a cada mos. És territori, memòria i alegria compartida.
Així que... deixa de llegir i ves a fer una queixalada a alguna tapa!
Carxofa Prat Power!
És molt més que una hortalissa: és el cor verd del Prat, la flor que ens recorda d’on venim i per què el que és de proximitat té un gust tan especial.
Sí, la Carxofa Prat també és diferent i aquest any forma part de la ruta. No només perquè és bona –que ho és i molt–, sinó perquè neix en un lloc privilegiat: el Delta del Llobregat, una terra rica en minerals i acariciada per un microclima únic. Ni massa freda, ni massa calorosa: aquí la natura cuina a foc lent.
Criada entre el mar i els camps del Parc Agrari, la Carxofa Prat creix forta, tendra i plena de sabor. Quan arriba la seva temporada, és festa major al camp… i als plats! Des de primera hora del matí fins al vespre, viatja del camp a la taula en poques hores, mantenint tota la seva frescor.
