Quintotapa

Gràcies, Miguel i Rosa

El QuintoTapa Pota Blava, que arriba a la setzena edició, torna de la mà de l’Ajuntament del Prat, treballant amb l’AGT i la restauració de la ciutat. Enguany ho fem amb les mateixes ganes de sempre, i retrobant-nos al plat el nostre pollastre únic amb totes les formes gastronòmiques que us imagineu. 

Volíem que fos una edició especial i fer una reivindicació de la nostra restauració. Al Prat estem orgullosos del nostre patrimoni cultural i social, i l’hostaleria forma part del relat. La millor manera de celebrar-ho és tenir els millors padrins que la ruta podria tenir: en Miguel i la Rosa, de La Castellana. 

 

Fa uns mesos van decidir jubilar-se i fer un punt final a un projecte que ha marcat la gastronomia del Prat. Cinquanta quatre anys apostant per la qualitat. Un munt de tapes i platerets de Pota Blava i Carxofa Prat han anat d’una punta a l’altra de les seves taules: croquetes dels dos productes; cruixents de Carxofa Prat; un fricandó de Pota Blava; els calamars, cloïsses o la sípia amb Carxofa Prat. I la sala. Si les mans de la Rosa feien miracles a la cuina, la mirada d’en Miguel a la barra i el menjador era clau perquè el vaixell arribés sempre a bon port. 

 

Simplement, gràcies a tots dos. Sense vosaltres, la vostra empenta i l’exemple, no tindríem un QuintoTapa o unes Jornades Gastronòmiques. El millor homenatge que podem fer-los es gaudir de la gastronomia de la nostra ciutat i que continuï parlant-se’n a tots els racons del món.